Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - GOUMAS BEAUTYMED σας παρουσιάζει τη DERMATUDE.

Η Dermatude είναι το νεότερο αποκλειστικό εμπορικό σήμα ομορφιάς που αναπτύχθηκε από την ομάδα NC, που έχει ιδρυθεί το 1993 στην Ολλανδία. Η εταιρεία έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα διεθνή οργανισμό με δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής, και εξαγωγές σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και κατάταξη μεταξύ των τριών πρώτων σε διάφορες αγορές, η DERMATUDE είναι στενά εξοικειωμένη με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της βιομηχανίας ομορφιάς. Η βάση αποτελείται από υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τα προϊόντα παράγονται σε εγκαταστάσεις ISO 9001 που επίσης πληρούν το European Union Medical Standard EN 13485.

Παραμένοντας συνεχώς ενήμεροι και παρακολουθώντας στενά τις καινοτομίες, η Dermatude, σε συνεργασία με κορυφαίους αισθητικούς και ιατρούς με διεθνή φήμη για την εξαιρετική δουλειά τους, συνεχίζει να επενδύει σε μελλοντικές εξελίξεις που αφορούν τόσο σε προϊόντα όσο και σε εφαρμογές. Τα προϊόντα είναι μοναδικά. Πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αυτές είναι οι βασικές αξίες που έχουν υπηρετήσει ως βάσεις για την επιτυχία της Dermatude. 
Τα προϊόντα της Dermatude είναι δερματολογικά ελεγμένα με ενεργά δραστικά συστατικά προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της γήρανσης. Καλύπτει πλήρως με προϊόντα Μεσοθεραπείας όλες τις ανάγκες του προσώπου με βάση τις αρχές του δέρματος :

•    Ενυδάτωση (Hydrating)
•    Εξισορρόπηση (Balancing)
•    Αποκατάσταση κύτταρων (Cell Recovery)
•    Σύσφιξη & Ανόρθωση (Firming & Lifting)

καθώς και κάθε ανάγκη καλλυντικού  προϊόντος (καθαρισμός – peeling - μάσκες -κρέμες - serum) προτείνοντας προϊόντα μεταπώλησης – home care για κάθε τύπο δέρματος.


Οι φόρμουλες της Dermatude βασίζονται σε:
Αντιοξειδωτικά
Αμινοξέα
Θαλάσσια Άλγη
B.H.A.
Συνένζυμα
Κολλαγόνο
Πεπτίδια
Βιταμίνες
Υαλουρονικό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ DERMATUDE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.goumasbeautymed.gr
Αγίου Αντωνίου 1, Άνω Πατήσια, τκ. 11142, Αθήνα
τηλέφωνο: 2102921273